Vlint: luchtverdeelslangen voor iedere sector

Luchtverdeling met luchtverdeelslangen, soms airsocks genoemd, wordt steeds populairder. De slangen zijn in tegenstelling tot luchtkanalen snel te monteren, roesten niet en kunnen zonder tochtverschijnselen de luchtstroom in een ruimte tot in detail reguleren. In utiliteitsgebouwen waar veel mensen komen, zoals bijvoorbeeld kantoren, scholen, showrooms en restaurants, is dit ideaal. Een groot voordeel van de slangen is dat ze niet in de constructie van een gebouw verwerkt zitten, waardoor de luchtverdeling in een gebouw eenvoudig aan te passen is bij herinrichtingen en renovaties.

Vlint uit Lelystad biedt luchtverdeeslangen die qua materiaal en ontwerp speciaal op omgevingen zijn afgestemd; in winkels en horecagelegenheden werkt Vlint luchtverdeelslangen perfect weg in het interieur, voor fabrieken worden antistatische slangen ontworpen, en in ziekenhuizen monteert Vlint bacteriedodende luchtverdeelslangen.

Het periodiek demonteren en reinigen van de luchtverdeelslangen verzorgt de wasservice van Vlint. Reiniging komt precies omdat onjuiste wasprogramma’s of wasmiddelen kunnen resulteren in beschadiging van het materiaal, krimp, ongelijkmatige reinheid of het verloren gaan van de brandwerendheid. Vlint heeft in samenwerking met een van de grotere industriële wasserijen een wasprocedé ontwikkeld waarbij grondige reiniging plaatsvindt met behoud van de originele materiaalkenmerken.

Meer weten? https://vlint.nl/winkel/producten/luchtverdeling/luchtverdeelslangen/