High five voor de Ubbink 5-serie!

Design gecombineerd met topprestaties

De 5-serie van Ubbink is een complete lijn dakdoorvoeren, waarbij design is gecombineerd met topprestaties! Oplossingen voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. De dakdoorvoeren kenmerken zich door veiligheid, duurzaamheid én installatiegemak. Dankzij de gepatenteerde spiraaltechniek zijn de doorvoeren gemiddeld 20% compacter dan andere modellen op de markt. Ook verkrijgbaar in verlengde uitvoeringen. Kies voor de 5-serie voor een beter resultaat én slank uiterlijk op uw dak!

Ubbink 5-serie

Rolux 5G presteert beter dan welke doorvoer ook als het gaat om het voorkomen van recirculatie van rookgassen.

MultiVent 5V specifiek ontwikkeld voor de nieuwste, mechanische afvoersystemen, werkt onder alle windomstandigheden perfect dankzij de stabiele, lage weerstand.

Rolux 5G Combi combineert rookgasafvoer en luchttoevoer met een extra aansluiting Ø 125 mm voor bijvoorbeeld een mechanisch ventilatiesysteem.

MultiVent 5V Combi uitgerust met dubbele ventilatieafvoer Ø 125 mm, waardoor u de afvoer van mechanische ventilatie en bijvoorbeeld een wasdroger kunt combineren.

SoloVent 5R past u toe voor beluchting van de binnenriolering.

 Optimale bevestiging en afwerking

Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° voor elke soort pan en ieder type dakdoorvoer. Geen voorraad van verschillende pannen meer!

WaterpRoof Plakplaat 100% waterdichte aansluiting op het platte dak

Luchtdicht Doorvoermanchet voor een luchtdichte en fraaie afwerking, ook achteraf toepasbaar

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink5serie.nl