Adverteren/Advertising

De lezers van IZ

IZ staat, met haar oplage van 6000 gedrukte exemplaren en meer dan 4000 maandelijkse online lezers via installateurszaken.nl, middenin de installatiebranche. Van zelfstandige zonder personeel tot projectleider van de grotere installatiebedrijven, iedereen kan zijn vakkennis opdoen met de praktisch geschreven artikelen. Uitvoerende en coördinerende krachten uit de werktuigbouwkundige installatiebranche met een werkgebied in gas, water en lucht krijgen 10x per jaar via IZ een hapklare dosis vakkennis toegespeeld.

Het magazine en de website

IZ is een echt off- en online vakblad. De printeditie vindt al meer dan 22 jaar de deurmat van de installatiebedrijven in Nederland. De inhoud is themagericht en bestaat uit de laatste ontwikkelingen op het gebied van Verwarming, Ventilatie, Airconditioning, Koeling, Meet- en regeltechniek, Duurzame Energie (aardgasvrij, nul-op-de-meter, etc) Sanitair, Solar en Smart technology. Deze onderwerpen vormen de rode draad in de uitgaven van IZ.

IZ werkt samen met gevestigde organisaties in de installatiebranche, zoals Techniek Nederland, Wij-techniek, Nederlandse Verwarmingsindustrie, NVKL  e.a.
Naast de traditionele printuitgave verschijnen al in IZ gepubliceerde artikelen integraal op InstallateursZaken.nl. Zodoende bedienen we zowel de digitale installateur als diegene die graag zijn printuitgave leest.

IZNeutraal

Naast de reguliere IZ verschijnt 3x per jaar de IZNeutraal (maart, juni en november). In deze interactieve uitgave kunnen fabrikanten, leveranciers en dienstverleners hun product of dienst beschrijven in combinatie met een advertentie. De artikelen verschijnen ook online via de website IZNeutraal.nl. In elke uitgave zal aandacht op een ander gebied liggen.

Op IZNeutraal.nl kan de installateur via links, youtube-integratie en andere interactieve elementen, alle mogelijke informatie over het product of de dienst tot zich nemen en dus ook eventueel direct inzicht krijgen in aanbiedingen, productvernieuwingen of andere nieuwswaardigheden over hoe hij een bijdrage kan leveren aan een energie neutrale toekomst.

Installatienet.nl

Op het portal Installatienet.nl vindt de installateur, adviseur en ingenieur zijn volledige portie dagelijks ververst nieuws.
De site die al sinds 1999 bestaat kenmerkt zich door een mix van product, branche en bedrijfsnieuws volledig gericht op de installatiesector.

De site heeft 18.000 unieke bezoekers per maand en 50.000 pageviews.

 

 

IZ in het kort:

Oplage: 6000 print en meer dan 4000 per maand via InstallateursZaken.nl
Lezers: ZZP-er tot en met projectleiders grote installatiebedrijven
Werkgebied: W-installatietechniek met toegepaste E (domotica, GBS, etc).

 

Contact

Voor vragen over advertentiemogelijkheden kunt u terecht bij:

 

Ruud Struijk

0182 - 631717

r.struijk@merlijnmedia.nl