DucoBox Eco: uithangbord slimme ventilatie met warmteterugwinning

Waar een ventilatie-installatie in het verleden vooral optimaal moest kunnen ventileren, wordt nu gezocht naar het summum van ventilatie, duurzaamheid, energiezuinigheid, warmterecuperatie én minimale geluidsproductie, in combinatie met gebruiksvriendelijkheid om de installateur te ontzorgen. Het uithangbord hiervoor? De DucoBox Eco; een slimme ventilatiewarmtepomp die volledig matcht met de huidige en toekomstige wensen en eisen vanuit de markt.

 

Slimme, natuurlijke ventilatie gecombineerd met warmteterugwinning via ventilatieretourlucht en frisse buitenlucht voor toepassing in woningen die het milieu, de gebruiker én de luchtkwaliteit op de voorgrond plaatsen: dat is waar de DucoBox Eco voor staat. Door vraagsturing via een gepatenteerde 2-zonesturing in deze unit te integreren, is een maximale energiezuinigheid (A+) en minimaal geluidsvermogen meer dan ooit een haalbare kaart.

 

Bijkomende troef is de flexibele opbouw. En die flexibiliteit gaat bij de DucoBox Eco zeer ver. Zo is er de keuze voor koppeling aan een cv-ketel of boilervat, maar ook een combinatie van beide of zelfs een all-electric oplossing is mogelijk. Dat alles tegen een minimale investering door de duurzame subsidies die het kostenplaatje uiterst aantrekkelijk maken.

 

Ontdek de DucoBox Eco onder andere tijdens Installatie Vakbeurs Hardenberg (Hal 2, stand 208) en Vakbeurs Energie (Hal 3, stand F043)!