Luchtbehandeling en Ecodesign

 • Luchtbehandeling en Ecodesign
  Op 25 mei van dit jaar organiseerde Systemair in eigen huis haar eerste ‘Kenniscafé’. Technisch adviseur Toine van den Boomen praatte de bezoekers bij over luchtbehandeling en Ecodesign. Ook een rondleiding door de fabriek stond op het programma. (Pagina 1 van 3) Gerelateerd:‘Connecting Experts’Fijnstof als kansIdentiteit en imagoOnfrisse regeldruk?Energiezuinig én comfortabel wonen: het kan!Zoekt en gij zult vindenLees verder »

  Toekomstbestendige klimaatinstallaties

 • Toekomstbestendige klimaatinstallaties
  Begin juni verzorgde Coolmark, groothandel op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek en watersystemen, een Klimaat Event over de rol van natuurlijke koudemiddelen in de klimaatmarkt. Er lijkt een zonnige toekomst weggelegd voor natuurlijke koudemiddelen, met name door het zeer geringe broeikaseffect. (Pagina 1 van 2) Gerelateerd:‘Connecting Experts’Fijnstof als kansIdentiteit en imagoOnfrisse regeldruk?Energiezuinig én comfortabel wonen: het kan!Zoekt en gij zult vindenLees verder »

  Introductie chiller warmtepomp

 • Introductie chiller warmtepomp
  Op 14 april jl. introduceerde LG Electronics in SugarCity te Halfweg haar nieuwste producten, systemen en servicetools. Paradepaardje was de LG Chiller Warmtepomp. Sinds deze maand is de chiller leverbaar in Nederland. Voorafgaand aan de feestelijke introductie nam Richard de Waal, divisiedirecteur Airconditioning & Energy Solutions bij LG Electronics Benelux, ons samen met collega-journalisten mee voor een perstour over een LG mini-beurs. (Pagina 1 van 3) Gerelateerd:100 SolarteursDe Duit, de Fluit en ZorgenNieuwe tijdenDe nieuwe digitale revolutie is ingezetInnovatieve windmolenMinder drukverlies door het betere bochtenwerkLees verder »

  Expertise gebundeld in duurzame energiecentrale

 • Expertise gebundeld in duurzame energiecentrale
  In april 2013 introduceerde DUBO Techniek te Zaltbommel de Own New Energy, kortweg ONE. Deze modulair opgebouwde duurzame energiecentrale wordt helemaal toegesneden op het project en vervolgens in één dag geplaatst. One Solution Holland (OSH) is als partner, leverancier en coördinator nauw betrokken bij de ONE. Directeur Toon van Engelen vertelt over de mogelijkheden van de plug & play installatie en belicht de bijdrage van zijn bedrijf. (Pagina 1 van 2) Gerelateerd:100 SolarteursDe Duit, de Fluit en ZorgenNieuwe tijdenDe nieuwe digitale revolutie is ingezetInnovatieve windmolenIntroductie chiller warmtepompLees verder »

  Nieuwe generatie VRF

 • Nieuwe generatie VRF
  Op 19 mei lanceerde Intercool in Zwijndrecht het nieuwe SMMS-e 2-pijps VRF-systeem van Toshiba. Met de jongste VRF zijn in meerdere opzichten flinke stappen gezet. (Pagina 1 van 2) Gerelateerd:100 SolarteursDe Duit, de Fluit en ZorgenNieuwe tijdenDe nieuwe digitale revolutie is ingezetInnovatieve windmolenIntroductie chiller warmtepompLees verder »

  Effectief filteren niet alleen goed voor binnenmilieu

 • Effectief filteren niet alleen goed voor binnenmilieu
  In een gemiddeld kantoor of ziekenhuis zijn honderden luchtfilters in bedrijf. Ze moeten binnenkomende stofdeeltjes effectief afvangen, maar mogen daarbij niet teveel energie gebruiken. Volgens Camfil en ACS-Afpro Filters, experts in luchtfiltertechnologie, is dat heel goed mogelijk: met hoogwaardige filters die afgestemd zijn op de risico’s en op tijd worden vervangen, creëer je een gezondere leefomgeving tegen minder kosten. (Pagina 1 van 2) Gerelateerd:Vaklui met visieWhat people wantZZP’enZonnestroom-websiteDe kracht van de zonAutomatisering van woning of gebouw steeds eenvoudigerLees verder »