Zehnder Charleston; de efficiënte allrounder

Keuze uit een uitgebreide modellenreeks en design dat uw klant ook morgen nog mooi vindt. Snel en netjes te installeren. Zuinig en ook nog te combineren met toepassingen van de toekomst zoals bijvoorbeeld lage temperatuursystemen. Geschikt voor badkamers, slaapkamers, woonkamers voor zowel nieuwbouw als renovatie toepassingen. Met de Zehnder Charleston kiest u voor ruim 85 jaar ervaring in warmtecomfort. Kortom: een allround radiator, efficiënt vanaf de keuze tot en met de installatie.

Moderne technieken in een klassiek design

De klassieker van Zehnder overtuigt op elk vlak, van het duurzame klassieke design tot en met de vele toepassingsmogelijkheden. In iedere situatie voldoet hij aan alle mogelijke wensen van een radiator. Mooie uitstraling, functioneel en flexibel. Bespaart energie, geld en tijd – efficiëntie pur sang.

De bouwwijze van elementen geeft Zehnder Charleston een transparant uiterlijk en tijdloze elegantie en zorgen de klassieke kolomelementen voor behaaglijke stralingswarmte. Zehnder Charleston biedt een grote keuze aan modellen. Leverbaar in ruim 400 ral kleuren en oppervlakken van de Zehnder kleurenkaart. Door verdere ontwikkeling van de productietechniek heeft Zehnder een innovatieve laserlastechniek voor de productie van kolomradiatoren ontwikkeld die een nieuwe kwaliteits- en technologienorm stelt in deze bedrijfstak.

Zehnder Charleston in de praktijk; comfortabel zitgemak en optimale verwarming
De Zehnder Charleston onderscheidt zich door de vele mogelijkheden in maatwerk. Dankzij de speciale oplossingen voor architectonische ingewikkelde ruimtes –  gehoekt en gebogen – integreert de radiator uitstekend in elk interieur. Een voorbeeld van maatwerk in de praktijk is de toepassing van 28 Zehnder Charlestonbank radiatoren in de foyer van de nieuwe Cinema te Gouda. Ad Dekker, adviseur ADEK Installatie Advies Moordrecht: “We hebben berekeningen gemaakt voor de vereiste capaciteit en vervolgens zijn de Charlestonbank radiatoren speciaal voor dit project door Zehnder op bestelling gemaakt. Dus ook in de specifieke kleur die de architect voor ogen had. Ook heeft de installateur tijdens de bestelling aan Zehnder heel goed kunnen aangeven waar hij exact de aansluitingen wilde hebben. Er was geen aanpassing nodig op de CV-installatie zelf, het kon er direct op worden aangesloten. De foyer is onderdeel van een groter complex waarvoor een luchtbehandelingsinstallatie in werking is voor zowel koelen als verwarmen, in combinatie met de Charlestonbank radiatoren. Samen dekt dit de totale warmtebehoefte en wordt er gezorgd voor voldoende verse en gekoelde lucht in de zomer.”

 Meer informatie over de Charleston radiatoren bij de cinema in Gouda: http://www.zehnder.nl/onze-oplossingen/testimonials/nieuwbouw-cinema-gouda