Vloerverwarming voor iedere situatie

Met de huidige bouwtechnische ontwikkelingen, stelt de consument steeds meer belang bij een comfortabel en gezond woonklimaat. Wij produceren en leveren voor elke verwarmingsvraag een passende oplossing.

Kom tijdens de BouwBeurs 2017 kennis maken met onze systemen.

U vindt ons in Hal 7 – E034 bij de ingang van het BouwBeurs Café.

Renovatie. De Magnum Mat, TubeMat en SlimFit systemen zijn uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden om toch vloerverwarming te kunnen installeren. Magnum SlimFit kan zelfs in de muur worden verwerkt zodat er geen radiatoren in de ruimte nodig zijn.

Nieuwbouw. Magnum Cable, Tacker- en Noppenplaat-systemen zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten. Deze systemen kunnen rechtstreeks in de cementdekvloer worden geïnstalleerd. Hierdoor kan er meer massa worden verwarmd en is de warmteafgifte optimaal.

Houten vloeren. Speciaal voor parket, laminaat en houten vloeren zijn er 2 systemen beschikbaar: Een ultra-dunne (0,4mm) elektrische vloerverwarmingsfolie en een 25mm watergedragen systeem met warmtegeleidingsprofielen, zodat de warmte over een zo groot mogelijk oppervlak verdeeld wordt.

Slim geregeld

Magnum producten zijn ontwikkeld met oog op het sterk veranderlijke klimaat in Europa waarbij de buitentemperatuur binnen enkele uren sterk kan schommelen. Dit vraagt om regelapparatuur die snel en nauwkeurig reageert. De Magnum thermostaten denken zelf vooruit en berekenen de benodigde opwarmtijden en de hoeveelheid energie die daarvoor nodig is. Tevens kunnen Magnum verwarmingssystemen zeer eenvoudig gekoppeld worden aan nieuwe of bestaande domoticasystemen waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Alle thermostaten zijn in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Dankzij 25 jaar ervaring behoren deze thermostaten inmiddels tot de meest betrouwbare op de Europese markt.

Wenst u meer informatie?

Bezoek dan magnumheating.nl of bel tijdens kantooruren 0166 – 609 300.

Geef een reactie