SFA Benelux is verhuisd naar een nieuw pand

Per 1 januari 2017 heeft SFA Benelux BV haar bedrijfsactiviteiten verplaatst naar een prachtig nieuw bedrijfscomplex! SFA, uitvinder van de bekende Sanibroyeur® is marktleider op het gebied van sanitair. Sinds de lancering van het douchemerk Kinedo® in de Benelux heeft SFA Benelux BV een vliegende start genomen.

Om de sterke groei en ambities volop de ruimte te kunnen geven, is er gezocht naar een ruimer pand met diverse kantoorfaciliteiten, een modern magazijn met extra opslagcapaciteit.

De nieuwe vestiging ligt op een steenworp afstand van de huidige locatie te Echt en past uitstekend bij haar ambities voor de toekomst. Vanuit de nieuwe vestiging kan SFA sneller leveren en nóg beter inspelen op de behoeften van de klanten.

De nieuwe vestiging biedt alle ruimte voor verdere expansie. Er wordt onder meer een nieuwe en ruime showroom ingericht voor de presentatie van de hoofdmerken Sanibroyeur® en Kinedo®. Ook worden hier producttrainingen en bijeenkomsten georganiseerd, om de klanten nog beter van dienst te zijn.

Nieuw adres:

SFA Benelux BV

Industrieweg 1c-d

6101 WS ECHT

 

 

Geef een reactie