UbiFit Concentrisch Push-Fit van Ubbink, niet duur en super veilig!

coverfotoDe vereniging van rookgasafvoerfabrikanten Rogafa adviseert concentrische rookgasafvoeren voor nieuwbouw én renovatie. De pijp-in-pijp constructie van concentrische systemen biedt een extra vangnet bij lekkages, dit reduceert de kans op koolmonoxidevergiftiging sterk. Het nieuwe Ubbink UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem is veilig, monteert u snel en eenvoudig en is net zo duur als een parallel systeem!

Installateurs kiezen nog niet massaal voor concentrische systemen vanuit het kostenaspect. Omdat de prijs geen issue mag zijn bij veiligheid, heeft Ubbink het UbiFit Concentrisch Push-Fit programma ontwikkeld. Dit is aanzienlijk voordeliger dan traditionele concentrische klemband systemen en kost u gemiddeld genomen evenveel als een enkelwandig systeem. Bovendien hoeft u minder te beugelen ten opzichte van een parallelle situatie. Veiligheid is nog nooit zo voordelig geweest!

UbiFit Concentrisch Push-Fit

UbiFit concentrisch verlengmateriaal is uitzetting- en krimpbestendig en eenvoudig te installeren en in te korten. Het geeft een fraai afgewerkte installatie, doordat er slechts één buis tussen de ketel en de dak- of muurdoorvoer loopt. Het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem is uitgevoerd met een PP binnenbuis en een buitenmantel van kunststof en is geschikt voor condenserende toestellen met temperatuurklasse T120.
Het UbiFit Concentrisch Push-Fit systeem in de maatvoering 60/100 bestaat uit:
 Verschillende lengtes verlengmateriaal
 Bochten 45° en 87°
 Rolux 5G dakdoorvoer 60/100
 Rolux 5H muurdoorvoer 60/100