TwinSafe van Burgerhout: de slimste keus in concentrisch

burgerhoutM&G Group, waar Burgerhout toe behoort, is wereldwijd marktleider in concentrische systemen. Dat is geen wonder als je kijkt naar de voordelen van TwinSafe: snel en compact te installeren, gunstig geprijsd en extra veilig.

Het concentrische TwinSafe-systeem van Burgerhout is voordeliger dan de hoge kwaliteit doet vermoeden. U profiteert dan ook van de schaalvoordelen van M&G Group, wereldwijd marktleider in concentrische systemen. Bovendien bespaart u met het slimme TwinSafe-systeem fors op installatietijd.

Push-fit, blikschaar en de helft minder beugels

TwinSafe is voorzien van snelle push-fit aansluitingen. De hele route van cv-ketel naar dakdoorvoer is concentrisch (dus de helft minder beugels en geen broekstuk) en u pusht alles eenvoudig in elkaar.
Als u de metalen buitenpijp niet zaagt maar knipt met een blikschaar, gaat dat tien keer zo snel!

Mooi compact en veilig bouwen met TwinSafe

Tweepijps neemt meer ruimte in dan concentrisch. Toch heeft concentrisch de omgekeerde reputatie. Dit heeft er wellicht mee te maken dat vaak gekozen wordt voor 80/125, terwijl volgens de voorschriften 60/100 meestal prima kan.
Vooral met 60/100 TwinSafe kunt u verbazend compact bouwen. De wit gelakte buitenpijp (Sendzimir verzinkt staal) past bovendien perfect bij de nieuwe hr-ketel.
Alle reden dus om te kiezen voor topkwaliteit en veiligheid met TwinSafe van Burgerhout.

burgerhout.nl

Geef een reactie