Saniwall® Pro UP: De totaaloplossing voor het installeren van een wandcloset

SFA Sanicombi inbouwelement met fecaliënvermaler. De Sanicombi is een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler en bestaat uit drie onderdelen. De ingebouwde fecaliënvermaler Sanibroyeur C is het brein van de Sanicombi. Het zelfdragende inbouwelement is getest tot 400kg. Het frame is gedeeltelijk demontabel voor een eenvoudige toegang tot de Sanibroyeur C. Het bijbehorende reservoir is geïsoleerd voor een condens- en geluidsarme werking. Daarnaast is het reservoir waterbesparend door zijn economische spoeltechniek. De Sanicombi is een fraaie en complete oplossing voor uw badkamer of toiletruimte. Door zijn geringe afmetingen kan de Sanicombi eenvoudig en ruimtebesparend geplaatst worden achter elk wandcloset van uw keuze. Met de Sanicombi kunt u eenvoudig een badkamer installeren op elke gewenste plek in uw woning. Bij het aansluiten van een douche dient u rekening te houden met de aansluithoogte van de doucheafvoer.

SFA Sanicombi inbouwelement met fecaliënvermaler. De Sanicombi is een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler en bestaat uit drie onderdelen. De ingebouwde fecaliënvermaler Sanibroyeur C is het brein van de Sanicombi. Het zelfdragende inbouwelement is getest tot 400kg. Het frame is gedeeltelijk demontabel voor een eenvoudige toegang tot de Sanibroyeur C. Het bijbehorende reservoir is geïsoleerd voor een condens- en geluidsarme werking. Daarnaast is het reservoir waterbesparend door zijn economische spoeltechniek.

De Sanicombi is een fraaie en complete oplossing voor uw badkamer of toiletruimte. Door zijn geringe afmetingen kan de Sanicombi eenvoudig en ruimtebesparend geplaatst worden achter elk wandcloset van uw keuze. Met de Sanicombi kunt u eenvoudig een badkamer installeren op elke gewenste plek in uw woning. Bij het aansluiten van een douche dient u rekening te houden met de aansluithoogte van de doucheafvoer.

Saniwall® is een krachtige geluidsarme fecaliënvermaler met verstelbaar Grohe inbouw-element. Saniwall® is afgewerkt met glaspanelen voor een moderne, discrete en esthetische installatie. Het paneel is demontabel voor een eenvoudige toegang tot de Sanibroyeur voor eventuele technische interventies.  Daarnaast is Saniwall waterbesparend door de twee verschillende spoeltechnieken 3 liter/6 liter. Er zijn diverse bedieningspanelen via Grohe verkrijgbaar.

Saniwall® is een fraaie en complete oplossing voor een badkamer of toiletruimte. Door de geringe afmetingen kan Saniwall® eenvoudig en ruimtebesparend geplaatst worden achter elk wandcloset. U kunt zonder veel werkzaamheden een toilet installeren op elke gewenste plek in een woning, bed & breakfast, kantoor e.d. Saniwall® biedt tevens de mogelijkheid om een wastafel, bidet of douche aan te sluiten. Saniwall® voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen en is ook zeer geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Garantie → het is mogelijk om de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar uit te breiden naar 5 jaar!

Meer informatie: www.sanibroyeur.info