Collectieve rookgasafvoersystemen van Ubbink

beeld-cascade-clv-liggendAls specialist in rookgasafvoersystemen biedt Ubbink oplossingen in kunststof voor het veilig afvoeren van rookgassen en het toevoeren van verbrandingslucht voor een cv-ketel in de woningbouw en utiliteitsbouw. Ubbink maakt het u als installateur nog makkelijker, met kunststof doorvoeren voor half CLV en Cascade systemen. Geen dure RVS exemplaren meer, maar kunststof ‘toppers’: minder onderdelen, kleurvast, minder gevoelig voor beschadigingen en goedkoper. Dat maakt het wel heel eenvoudig om te kiezen voor de collectieve rookgasafvoersystemen van Ubbink!

De dubbelwandige doorvoeren zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP). Dit materiaal is niet alleen veilig, maar ook schoner voor de ketel, waardoor de kans op storingen wordt gereduceerd. Bovendien heeft kunststof een langere levensduur dan aluminium.

Kunststof half CLV en Cascade systemen van Ubbink zijn modulair en flexibel en ter plaatse op maat te maken. U bent dus zelf in staat een collectief rookgasafvoersysteem te installeren! Deze totaaloplossingen zijn voorzien van een gelijkwaardigheidsverklaring. Waarom moeilijk doen als het makkelijker kan met kunststof van Ubbink?!

Geef een reactie