McAlpine: hoge kwaliteit en montagegemak

Walraven biedt vele innovatieve producten op het gebied van sanitair, waaronder een grote verscheidenheid aan voorwandsystemen. Daarnaast is Walraven exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux.

Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

 Voorbeeld uit het assortiment is de MacValve. Omdat deze handige sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. Deze sifon kan in bestaande situaties worden toegepast als terugslagklep om terugloop te voorkomen en functioneert als beluchter. Het product kan zowel horizontaal als verticaal geïnstalleerd worden.

Bovengenoemd product is slechts een kleine greep uit het uitgebreide McAlpine assortiment. Er zijn daarnaast onder andere verschillende gootsteenafvoer combinaties, douchebaksifons, badsifons, beluchters, afvoerpluggen en korfpluggen beschikbaar. Ook biedt McAlpine een speciale Luxury line met daarin een breed scala aan producten van verchroomd messing.

Kijk voor een compleet overzicht op www.walraven.com.