IMI Hydronic Engineering pakt uit met up-to-date oplossingen!

IMI Hydronic Engineering is nadrukkelijk aanwezig tijdens de Installatie Vakbeurs in Hardenberg. Als toonaangevend leverancier van appendages en drukbehoudsystemen voor energiezuinige verwarmings- en koelsystemen, pakt het bedrijf op deze vakbeurs uit met diverse productinnovaties van hoge kwaliteit die zich kenmerken door technisch vernuft, maar ook door een opvallend eenvoudige bediening. Omdat u dat wilt.

 Al meer dan 100 jaar draait bij IMI alles om HVAC-producten voor een comfortabel binnenklimaat tegen lage energiekosten. Als specialist in waterzijdige (in)regeling van ruimtetemperaturen, biedt IMI up-to-date oplossingen voor installateurs, groothandel en eindgebruikers. Daarbij toont IMI onophoudelijk haar grote kennis op dit gebied. Ook daarom staat IMI op de vakbeurs in Hardenberg. Deze keer met de volgende producten:

  • IMI-Pneumatex Simply Compresso : een compact “Plug & Play” precisiedrukbehoudsysteem met compressoren voor verwarmings-, solar- en koelwatersystemen. Geschikt voor installaties met een veiligheidsventiel van 3 bar, verwarmingsvermogen tot 400 kW en koelsystemen tot 600 kW.
  • De TA-Modulator: een uiterst nauwkeurige drukonafhankelijke (in)regelafsluiter. Het werkgebied is 6 keer groter dan een lineaire afsluiter met een gelijk debiet. Bovendien kunt u met de TA-Modulator het debiet nauwkeurig regelen tot bijna het nulpunt.
  • De NIEUWE TA-STAD inregelafsluiter, legendarische kwaliteit met verbeterde prestaties en bedieningsgemak.
  • TA-Scope en DpS-Visio: veiliger, eenvoudiger en nauwkeuriger inregelen dankzij automatisch elektronisch spoelen en kalibreren
  • IMI-Heimeier Eclipse thermostatische radiatorafsluiter met innovatieve AFC-technologie.
  • De nieuwe IMI-Heimeier HALO, een thermostatisch regelelement in een fraai design, perfect voor stijlvolle interieurs.

Wilt u weten en ervaren hoe deze productinnovaties voor u de meest up-to-date oplossing vormen op weg naar een comfortabel binnenklimaat met lage energiekosten? Kom dan naar onze stand…   en ontmoet onze producten en onze medewerkers. We zijn er voor u!