Burgerhout introduceert de nieuwe Safe-PP beugel

In 2009 heeft Burgerhout de eerste Safe-PP beugel op de markt gebracht. Met de nieuwe versie van de beugel tilt de fabrikant van rookgasafvoersystemen het zijwaarts fixerend beugelen naar een hoger niveau. De installatiesnelheid en het gemak zijn de grote voordelen van het nieuwe beugelsysteem. Het grote geheim daarachter is de manier waarop de beugels vastgeklikt worden.

Simpeler kan het niet

De manier waarop installateurs werken, wordt door de nieuwe Safe-PP beugel flink verbeterd. Het systeem hoeft namelijk niet meer weggehaald te worden om achter de buizen te boren, de nieuwe beugel wordt naast de buis vastgezet. Het systeem opbouwen, aftekenen en beugels vastklikken, dat is alles. Simpeler kan het proces niet verlopen. Dat is de nieuwe dimensie die Burgerhout heeft toegevoegd met deze introductie.

Tweetraps kliksysteem

Dankzij de klikmethode waarmee de Safe-PP beugel wordt vastgezet, is hij compleet ‘foolproof’. Het installeren van de beugel kan gewoon niet mis gaan. De beugel zit altijd perfect gefixeerd dankzij het tweetraps kliksysteem dat altijd geborgd is. Schuiven kan daardoor niet. Dat komt de veiligheid ook ten goede. Gemak en tijdswinst
De nieuwe Safe-PP beugel is keurig verpakt in een zakje waarop de montage instructie is gedrukt. Dat maakt het beugelen nog eenvoudiger.

Meer informatie: burgerhout.nl

 

Geef een reactie