Warmteservice opent 68e vestiging in Goes

Het Zeeuwse Goes wordt verrijkt met een nieuwe vestiging van Warmteservice. Het is voor de landelijke keten de tweede vestiging in deze provincie. Veel klanten in de regio hebben de weg naar Warmteservice Vlissingen al gevonden. Door in Goes een nieuwe locatie te betrekken verwacht het bedrijf beter op de regionale behoeftes te kunnen inspelen. In vergelijking met de vestiging in Vlissingen wordt het pand nog groter, met meer voorraad en voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Inmiddels zijn er 69 Warmteservice vestigingen in Nederland.

Jurren Woortmeijer zal in Goes de zaak gaan leiden. Hij is al ruim 15 jaar werkzaam bij Warmteservice waarvan 10 jaar als franchisenemer in Vlissingen. Wesley Czajka is in Vlissingen al geruime tijd de rechterhand van Jurren en krijgt nu een mooie kans om hier bedrijfsleider te worden. Jurren zal in Goes vanaf de start ondersteuning krijgen van Jur van den Berg en Giovanni van Gennep. Jurren vertelt: “Ik vind het spannend en leuk om in Goes bedrijfsleider te worden. Naast het ruime productaanbod staat Warmteservice voor deskundig advies. Wij denken niet alleen mee over de producten, maar ook over de juiste installatie en de benodigde materialen. Nu nog even hard aan het werk om de vestiging klaar te maken voor de opening begin maart 2021.”

Van harte welkom
Om de opening van de nieuwe vestiging feestelijk in te luiden, ligt in de openingsweek van 1 maart een waardebon van € 20 op u te wachten. Deze kunt u bij een volgende aankoop boven de €50 direct verzilveren.

Jurren, Jur en Giovanni heten u van harte welkom in de nieuwe vestiging.

Warmteservice Goes
Amundsenweg 2
4462 GP Goes
0113 767 200

https://warmteservice.nl