‘Connecting Experts’

IZ 080916 Voorbeschouwing Chillventa Afb. IDe Chillventa is booming. Na vier succesvolle edities breidt de internationale beurs voor koudetechniek wederom uit. Dit jaar hebben de exposanten maar liefst 8 hallen tot hun beschikking. Daarnaast reikt organisator, de Nürnberger Messe voor het eerst de Chillventa Awards uit. Volgens prognoses zullen er circa 31.000 bezoekers en 1000 exposanten op de beurs afkomen. Waarvan een significant deel uit Nederland.

Nog een maandje wachten en het is weer zover. Tijd voor de Chillventa. De Internationale Beurs voor Koudetechniek, Airconditioning, Ventilatie en Warmtepompen vindt plaats van 11 tot en met 13 oktober en heeft wederom veel moois in petto voor de bezoekers. Dit jaar heeft de organisatie maar liefst 8 hallen gereserveerd voor de beurs. Hierin is niet alleen aandacht voor koudetechniek, maar ook voor meet- en regeltechniek, ventilatie, isolatie en warmtepompen.

Exposanten en bezoekers

In 2014 mocht de beurs 30.585 bezoekers verwelkomen en 984 exposanten. De Chillventa besloeg toen een oppervlakte van circa 37.000 m2. Dit jaar rekent de organisator op een kleine groei met 1000 exposanten, 31.000 bezoekers en een beursoppervlakte van 41.000m2. De exposanten richten zich op doelgroepen in de woningbouw en utiliteitsector. Van specialisten die warmtepompen willen toepassen in kantoren, hotels en sportfaciliteiten tot en met bedrijven die zich bezighouden met de koelfaciliteiten van brouwerijen en schepen.