ONEFLOW® Efficiënte kalkbestrijding

Kalkaanslag kan leidingen en kranen verstoppen, de kwaliteit van het water aantasten en de levensduur van elektrische toestellen sterk verminderen. OneFlow® is hiervoor de ideale oplossing: het is de meest efficiënte en milieuvriendelijke technologie om kalkaanslag te voorkomen. OneFlow® wordt beschouwd als een volwaardig alternatief voor de traditionele waterverzachters, maar dit systeem behoeft geen toevoeging van zout of chemicaliën. Om die reden wordt ook geen afvalwater gegenereerd en vergt het toestel slechts een minimum aan onderhoud (enkel het 2-jaarlijks vervangen van het patroon). Daarenboven is OneFlow® energiebesparend want de werking is volledig autonoom: er is geen elektriciteitsvoorziening nodig. Het systeem is ook zeer compact en erg eenvoudig te installeren. En aangezien bij OneFlow® alle noodzakelijke mineralen zoals calcium en magnesium in het water behouden blijven, blijft het water zuiver en gezond!

HOE WERKT ONEFLOW®?

OneFlow® gebruikt een innovatieve technologie (Template Assisted Crystallization, TAC) die de kwaliteit van het leidingwater verbetert door de kalk te neutraliseren.

De technologie trekt calcium- en magnesiummineralen in hard water aan en zet deze om in microscopische kristallen. Deze zachte inerte kristallen spoelen gewoon met het water mee en zetten zich dus niet vast op het oppervlak.

Kalkaanslag is dus uitgesloten en leidingen, verwarmingselementen, kranen … blijven kalkvrij.

UITVOERINGEN EN TOEPASSINGEN

OneFlow® is beschikbaar in huishoudelijke versie (22 of 38L/min), maar ook in grotere uitvoeringen voor publieke of commerciële installaties zoals scholen, hotels, zwembaden etc (60 of 75L/min).

OneFlow® + (38L/min) beschikt ook over een geïntegreerde koolstoffilter (20 µ) die sedimenten en onaangename geuren uit het water filtert.

 

Wenst u meer informatie over OneFlow®? Neem gerust een kijkje op www.watts-oneflow.be