Nieuw: met één kanaal verwarmen, koelen en ventileren

De nieuwe Elan E van Brink Climate Systems is een volledig elektrische direct gestookte mini-luchtverwarmer. In combinatie met een Renovent Excellent WTW-unit levert het toestel via één kanaal zowel warmte als verse ventilatielucht.  De fabrikant introduceert de Elan E op Vakbeurs Energie.

Ook koeling
Zijn ‘broertje’ de Elan 4 is naast verwarming en ventilatie ook geschikt voor koeling. Dit toestel is een indirect gestookte mini-luchtverwarmer en haalt zijn warmte uit een cv-ketel, stadsverwarming of warmtepomp. In combinatie met een warmtepomp kan ook koude worden geleverd.

Verschillende klimaatzones
Iedere ruimte in een woning wordt anders gebruikt en heeft daardoor ook een andere vraag. Beide Elan-toestellen zijn zo compact dat ze eenvoudig kunnen worden gestapeld tot een installatie die in huis verschillende klimaatzones, ook CO2-gestuurd, schept.

Comfortabele thuisomgeving
Comfort in huis wordt onder andere bereikt door een aangename temperatuur in huis. Te koud of te warm in huis is niet behaaglijk en kan net hét verschil maken. Met de compacte Elan-toestellen is het eenvoudig om een aangenaam binnenklimaat te creëren. Daarnaast zijn de toestellen door het lage energieverbruik uitermate geschikt voor de goed geïsoleerde woningbouw

brinkclimatesystems.nl/Elan-E