Meetgereedschap vereist goed onderhoud

keyheroesVeilig en nauwkeurig meten begint met de aanschaf van goed meetgereedschap; onderhoud ervan is minstens zo belangrijk. Niet alleen om te kunnen voldoen aan de diverse regelgevingen, maar in de eerste plaats om de gemeten waarden dag in dag uit te kunnen vertrouwen, en er zeker van te zijn dat wat je afleest ook juist is. Dat vergroot de veiligheid waarmee wordt gemeten.

Wij bij Testo meetinstrumenten begrijpen als geen ander dat betrouwbaarheid en veiligheid van meetgereedschap ontzettend belangrijk is. Daarom introduceren wij niet alleen innovatief meetgereedschap maar ook meetgereedschap dat heel nauwkeurig , robuust en betrouwbaar is, en daarmee voldoet aan de nieuwste richtlijnen volgens wet en regelgeving. Bij ons kunt u ervan op aan dat wij al uw uiteenlopende meetgereedschappen elk jaar opnieuw met de grootste zorg zullen kalibreren en repareren.

Bezoek onze website of webshop om te zien welke meetgereedschappen wij voor u in het assortiment hebben of neemĀ  contact met ons op voor een uitgebreide uitleg of advies op maat, want bij goed en veilig meetgereedschap is iedereen gebaat!

www.testo.nl

Geef een reactie