Innovatiekracht

Normaal gesproken zou deze uitgave in het teken staan van de Installatievakbeurs in Hardenberg. Maar wat is nog normaal is deze tijd, waarin vooral onzekerheid het nieuwe normaal lijkt te zijn. Geen vakbeurs in Hardenberg in september dit jaar, en dus ook geen speciale uitgave over deze beurs. Het goede nieuws is dat de beurs dit jaar nog wel gaat plaats vinden. De organisatie heeft Hardenberg verplaatst naar november.
Voor veel aanbieders in de installatiemarkt biedt Hardenberg nou juist een mooie gelegenheid om de markt na een welverdiende vakantie te laten zien wat er allemaal op de planken ligt. Dat gaat nu dus even niet door. Het betekent echter niet dat er helemaal geen innovaties verschijnen dezer dagen. Integendeel.
Daarom hebben we besloten in deze uitgave extra plek in te ruimen. Diverse fabrikanten en leveranciers hebben ons een beschrijving gestuurd van hun nieuwste producten. Ze zijn door de uitgave heen verspreid opgenomen onder de rubriekskop Innovatiekracht. Want ondanks alle problemen met het coronavirus, blijft de installatiebranche een innoverende markt, die bovendien een grote impact heeft op onze samenleving.