Healthbox 3.0: Een nieuwe stap in installatiegemak

De Renson Healthbox 3.0 zorgt op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis. Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want die communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie. Voor jou als installateur wordt de installatie en inregeling van de ventilatie daarmee nog een stuk praktischer.

Healthbox 3.0 ventileert enkel waar en wanneer nodig op basis van continue metingen van het vochtgehalte, CO2– en of VOC-niveau per kamer in huis. Maar er is meer: de SmartConnect-aansluiting op de ventilatie-unit maakt dat er sprake is van een geconnecteerd ventilatiesysteem, klaar voor smart homes. Voor jou als installateur levert dat heel wat tijdswinst bij installatie en opvolging op. De speciaal ontwikkelde installateurs-applicatie bij Healthbox 3.0 gidst je doorheen het installatieproces. Dit maakt het nog gemakkelijker om de ventilatie-unit op een kwalitatieve manier geïnstalleerd en gekalibreerd te krijgen. De configuratie en alle parameters zoals drukval, ingesteld debiet, … worden gevisualiseerd. Ook het bijstellen van de debieten gebeurt via de app.

Verder is de Healthbox 3.0 – uitgerust met een nieuwe, extra zuinige en stille ventilator – makkelijk in te bouwen want amper 20 cm hoog. Met behulp van collectoren kunnen meer ruimtes (max. 11) geventileerd worden dan de 7 aansluitingen op de ventilatie-unit.

Meer informatie: http://www.renson.nl