FlatRoofVent, de krachtpatser voor uw platdak constructie!

Om de levensduur van uw dakconstructie te verlengen, is ventilatie een must. Daarom ontwikkelde Ubbink de FlatRoofVent, een krachtige platdak constructie ontluchter. Met de FlatRoofVent krijgt bouwvocht en/of condensatievocht geen kans om uw constructie aan te tasten!

FlatRoofVent

Door de stabiele weerstand werkt de FlatRoofVent onder alle windomstandigheden perfect. De FlatRoofVent heeft een geïntegreerde plakplaat en de extra schroefgaten zorgen ervoor dat de doorvoer stevig blijft zitten. Door zijn vormgeving heeft de PP kap een zeer grote ontluchtingscapaciteit. De dakdoorvoer is beschermd tegen inregenen en geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De FlatRoofVent is elegant op uw dak, klein van formaat, robuust in design en levert een topprestatie.

Voordelen

De FlatRoofVent van Ubbink is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP). Deze kunststof krachtpatser is dus licht van gewicht en ongevoelig voor beschadigingen en breuk. Bovendien heeft kunststof een langere levensduur dan aluminium en is uitzetting- en krimpbestendig. De grote ontluchtingscapaciteit en de stabiele weerstand zijn kenmerkend voor de FlatRoofVent. Alle varianten zijn geïsoleerd, beschermd tegen inregenen en uv-bestendig.

Toepassing

De FlatRoofVent is geschikt voor platdakontluchting in nieuwbouw en bij renovatie. Bent u echter op zoek naar een doorvoer voor ruimteventilatie of een aansluiting voor uw droger, dan biedt Ubbink u het MultiVent ventilatieprogramma.

Circulair

Bij de ontwikkeling van de FlatRoofVent is extra aandacht besteed aan de circulariteit:

  • De kap van de FlatRoofVent is gerealiseerd uit herbruikbare grondstoffen
  • Volledig en eenvoudig demontabel door gebruik van droge verbindingen
  • Al het kunststof is PP zwart (geen PE, geen PVC)
  • De verpakking is van gerecycled karton
  • De FlatRoofVent is energiebewust geproduceerd op een modern energiezuinig machinepark

www.ubbink.nl/flatroofvent

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!